הפועל עירוני אופקים-מרחבים בדרך לעוד עונת כדורגל מוצלחת

עם ההיערכות לפתיחת העונה החדשה הוחלט על המשך שיתוף פעולה מוצלח זה גם לשנת הפעילות הקרובה. שיתוף פעולה זה איפשר אימון משותף של קבוצות נוער ובוגרים באצטדיון העירוני של אופקים ובמהרה הניב תוצאות- עליה לליגה ב'

השבוע התקיימה פגישה בין ראש עיריית אופקים, איציק דנינו וראש מועצת מרחבים, שי חג'ג' יחד עם מנהל המתנס, שי אלקלעי, מנהל תחום הכדורגל, דודו דראי, ארמי פרג', סגן ראש מועצה אזורית מרחבים וארז שרון, חבר עמותת הספורט מרחבים, בנושא קבוצת הכדורגל עירוני אופקים מרחבים.

במהלך השנים יצאו לפועל מספר שיתופי פעולה מוצלחים בין שתי הרשויות אופקים ומ.א מרחבים בתחומים שונים ובשנה שעברה הוא התרחב לתחום הכדורגל. שיתוף פעולה זה איפשר אימון משותף של קבוצות נוער ובוגרים באצטדיון העירוני של אופקים ובמהרה הניב תוצאות- עליה לליגה ב'.

עם ההיערכות לפתיחת העונה החדשה הוחלט על המשך שיתוף פעולה מוצלח זה גם לשנת הפעילות הקרובה, שיתוף פעולה אשר יביא תועלת כלכלית ומקצועית לספורטאים באזור וימשיך להצעיר את הקבוצה קדימה. עוד דובר בפגישה על האפשרות לשדרוג איצטדיון הכדורגל הוותיק.

דודו דראי, מנהל תחום הכדורגל במתנס: "נמשיך בעשייה המבורכת של הכדורגל באופקים ושיתוף פעולה מוצלח ופורה עם השכנה ממרחבים. אנחנו מקווים להצליח בליגה ב'. תודה לראשי אופקים ומרחבים על ההירתמות למען ענף הכדורגל ותודה למנהל המתנס, שמלווה אותנו".

איציק דנינו, ראש העיר אופקים: "שיתוף הפעולה נוצר על מנת שניתן יהיה לתת לתושבינו אפשרויות ספורטיביות מגוונות וכמובן גם לאפשר התמקצעות והשתתפות בתחרויות ארציות ואף עולמיות, לעיתים אחד ועוד אחד הם יותר משניים וכתוצאה מכך תושבי שתי הרשויות נהנים משיתוף הפעולה מקצועי ועל כך אני מודה לכל השותפים".

שי חג'ג' ראש מועצת מרחבים: "אני מבקש להודות למנהלי הקבוצה, למאמן ולשחקנים שעלו ליגה. שיתוף הפעולה בין אופקים למרחבים מניב תוצאות. נמשיך בדרך המשותפת. תודה אישית לראש העיר איציק דנינו על השותפות".